Ad image

Kurti viziton Kampin e Policisë në Belvedere: Sukseset e policisë për rend dhe ligj në veri janë mahnitëse

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka vizituar Kampin e Policisë në Belvedere dhe është takuar me oficerët e policisë, të cilët i quajti të çeliktë. Kurti tha se aty u njoftua për aksionet, operacionet dhe aktivitetet e të arriturat e policisë, teksa shtoi se sukseset e tyre për rend, ligj dhe kushtetutshmëri në katër komunat në veri janë mahnitëse. “Motivimi

20:05 -07/06/2023
- Reklamë -
Ad image

Nga Gazeta

- Reklamë -
Ad image