Ad image

Arsim

Arsim

Nagavci falënderon delegacion nga Austrisa për ndihmën e vazhdueshme në zhvillimin e arsimit në Kosovë

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci ka pritur në takim ambasadorin e Austrisë në Kosovë, Georg Schnetzer