Ad image

Shëndetësi

Shëndetësi

Vitia dhe përfaqësuesit e Bankës Zhvillimore të KE-së vizitojnë depon qendrore të vaksinave

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia dhe drejtori i IKSHPK-së, Naser Ramadani, bashkë me përfaqësues të Bankës Zhvillimore të Këshillit të

10:56 -30/03/2023