Ad image

Lajme

Lajme

Mbahet sot Forumi Ekonomik ndërmjet Kosovës dhe Arabisë Saudite

Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) dhe Federata e Odave Ekonomike nga Arabia Saudite sot në Prishtinë organizojnë Forumin Ekonomik B2B