Ad image

Botë

Botë

Policia meksikane gjen 300 kilogramë drogë të fshehur brenda arrave të kokosit

Policia në Meksikë ka arritur të zbulojë 300 kilogramë fentanil të fshehur në arra të kokosit, dhe që për destinacion

22:24 -04/12/2022