Ad image

Ekonomi

Ekonomi

Nënshkruhet marrëveshja mbi 500 mijë euroshe për ndërtimin e stadiumit në Malishevë

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me komunën e Malishevës për ndërtimin e infrastrukturës së stadiumit

17:15 -30/03/2023