Ad image

Gazi lotsjellës në protestë, u hodh nga protestuesit (Video)

Kosova News
Kosova News 11:38 -06/06/2022

Hedhja e gazit lotsjellës, gjatë protestës së veteranëve të luftës, nuk është bërë nga Policia e Kosovës. Kosovanews merr vesh se organet e rendit nuk kanë përdorur asnjërën nga këto mjete, porse ato janë hedhur nga pjesëmarrësit.

Protestuesit kanë tentuar të futen në ndërtesën e Kuvendit të Kosovës dhe gjatë përballjes me policinë, një polic është lënduar dhe tërhequr nga radhët prej kolegëve të tij. /Kosovanews/

TAGGED: ,
Shpërndaje