Ad image

Dënimi me burgim, Lenjani: Kjo është Kosova, kur vritet, burgoset ndershmëria dhe puna ime 36 vjeçare

Kosova News
Kosova News 09:30 -07/06/2022

Ish-drejtori i Emergjencës në Shërbimin Spitalor, Klinik dhe Universitar të Kosovës (SHSKUK), Basri Lenjani është dënuar me 6 muaj burgim me kusht dhe 500 euro gjobë për mosraportim të pasurisë.

Ndaj këtij lajmi ka reaguar edhe Lenjani i cili përmes një postimi në Facebook thotë se një gjykim i tillë është bërë nga inatet.

“Realiteti i një gjykimi të ndikuar nga politikat ditore dhe inatet…Para se të gjykosh jetën time, të kalurën time, humanitetin, pastërtinë, modestinë, karekterin tim… vish një herë këpucat e mia, dhe shkel në ato shtigje në të cilat kam kaluar jetën time me shumë mundime”, shkroi Lenjani.

Në anën tjetër, Lenjani thotë se me këtë vendim është vrarë puna e tij 36 vjeçare.

POSTIMI I PLOTË:

Lexo Edhe:

Shpërndaje