Ad image

Ramush Haradinaj u rizgjodh në krye të AAK-së

Kosova News
Kosova News 16:17 -05/06/2022

Kuvendi i nëntë zgjedhor i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, ka vendos që Ramush Haradinaj të jetë në krye të kësaj partie edhe për një mandat katër vjeçar.

Kuvendi i nëntë zgjedhor i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, ka vendos që Ramush Haradinaj të jetë në krye të kësaj partie edhe për një mandat katër vjeçar.

Lulëzim Blaka nga departamenti për informim dhe marrëdhënie me publikun në AAK, i ka thënë KosovaPress-it, se në total ishin 528 delegatë që kanë marrë pjesë në votim, ku prej tyre 518 vota ishin pro, 2 kundër, 3 abstenime dhe 5 të pavlefshme.

Ndërkohë, bëhet e ditur se po vazhdon numërimi i votave për këshillin e përgjithshëm të AAK-së. /kp/

Shpërndaje