Ad image

B3

B3

Ndahen 400 mijë euro për vazhdimin e rregullimit të shtratit të lumit “Silnica”

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Ferit Idrizi, ka nënshkruar sot memorandum bashkëpunimi me ministrin e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës,

17:50 -02/06/2023