Ad image

“Të ndarë por të pashkëputur” – Pamje nga organizimi i mbledhjes mes Kuvendit të Kosovës dhe Shqipërisë (FOTO)

Kosova News
Kosova News 09:50 -27/11/2022

Mbledhja mes Kuvendit të Kosovës dhe Shqipërisë pritet të fillojë së shpejti.

Kjo po bëhet me rastin e 110 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë.

Seanca solemne do të mbahet në sallën plenare të Kuvendit të Shqipërisë, ndërsa para hyrjes është përgatitur edhe një ekspozitë me fotografi për nder të përvjetorit të shtetësisë.

Në fakt, Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Shqipërisë në bashkëpunim me Agjencinë Shtetërore të Arkivave të Kosovës, për nderë të 110-vjetori të shpalljes së Pavarësisë, para Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, hapën ekspozitën “Të ndarë por të pashkëputur“.

.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Shpërndaje