Ad image

​Enis Bytyqi fiton medaljen e artë në Kampionatin Ballkanik të Atletikës

Kosova News
Kosova News 18:21 -13/06/2022

Federata Atletike së Kosovës me atletët juniorë (U18) e përfaqësuan denjësisht Kosovën në Kampionatin Ballkanik të Atletikës, i cili u mbajt më 12 qershor në Tivar të Malit të Zi.

Në këtë kampionat Kosova u përfaqësua me tetë atlet, 6 meshkuj dhe 2 femra.

Suksesin kulmor atje e arriti atleti nga Malisheva Enis Bytyqi, i cili u stolis me medaljen e artë duke e merituar plotësisht atë.

Bytyqi medaljen e artë e siguroi në disiplinën 400 metra në kategorinë U18.

Atletët tjerë që e përfaqësuan Kosovën në këtë kampionat ishin:

Olti Bytyqi në disiplinën 800m

Ezan Kryeziu në disiplinën 800m

Enis Bytyqi në disiplinën 400m

Emine Jenuzi në disiplinën100m

Delvinë Hajdari në disiplinën 100m

Albian Kuqi në disiplinën hedhja e gjyles

Amel Abazovič në disiplinën hedhja e diskut

Ibush Ademi në disiplinën kërcim së gjati.

Shpërndaje