Ad image

Vdes punonjësi i Spitalit të Ferizajt, Aliu: Shpirti i pastër i tij e bëri të veçantë e të dashur nga të gjithë

Alban Begolli
Alban Begolli 09:35 -09/06/2022

Kryetari i Ferizajt, Agim Aliu, njofton për vdekjen e punonjësit të Spitalit Rajonal në Ferizaj, Selim Hyseni.

Kryetari Aliu ka shprehur ngushëllime për vdekjen e tij, ku ndër të tjera shkruan: “Janë veprat, fisnikëria, shembulli i rrallë i qytetarisë dhe përkushtimit profesional, shpirti i pastër i tij që e bëri të veçantë e të dashur nga të gjithë, ajo që do të rroj gjithmonë mes nesh”.

Shpërndaje