Ad image
Protesta e Veteranëve

Nis protesta e veteranëve

Kosova News
Kosova News 10:30 -06/06/2022

Me flamuj kuq e zi e të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës me dhjetëra qytetarë kanë filluar të mblidhen para Qeverisë së Kosovës, raporon KosovaNews

Organizatat e dala nga lufta e UÇK-së po protestojnë kundër diskriminimit që po iu bëhet veteranëve, invalidëve dhe familjeve të dëshmorëve.

Ata do të shprehin pakënaqësitë për mos përfshirjen e tyre në ngritjen e pagës minimale.

Shpërndaje