Ad image

​Hapet depoja e re e vaksinave të IKShPK-së

Kosova News
Kosova News 12:42 -18/11/2022

Është hapur depoja e re e vaksinave të Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës.

Ushtruesja e detyrës së ministres së Shëndetësisë, Dafina Gexha-Bunjaku, tha se hapja e kësaj depo kontribon në sigurimin dhe ruajtjen e vaksinave.

Hapjen e kësaj depo e mirëpritën edhe nga USAID dhe UNICEF në Kosovë.

Shpërndaje