Ad image

Nuk ka kuorum për ligjin e pagës minimale, Kuvendi ndërpret punimet

Alban Begolli
Alban Begolli 13:35 -06/06/2022

Kryeparlamentari Glauk Konjuca, tha se do të i njoftojë deputetët për seancën e re.

Po ashtu Kuvendi nuk ka pasur kuorum as për votimin në parim i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2022.

Nuk ka kuorum për ligjin për pagën minimale

Nuk ka pasur kuorum për të votuar për Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që përcaktojnë shumën e beneficionit në lartësi të pagës minimale, procedurat e caktimit të pagës minimale

Nuk ka kaluar mocioni i opozitës për tërheqje nga rendi i ditës të Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që përcaktojnë shumën e beneficionit në lartësi të pagës minimale, procedurat e caktimit të pagës minimale, pasi vetëm 30 deputetë votuan pro.

Nuk kalon mocioni i opozitës ( e plotësuar)

( E plotësuar, ora 12:20) Ka filluar seanca e Kuvendit të Kosovës, ku po diskutohet Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që përcaktojnë shumën e beneficionit në lartësi të pagës minimale, procedurat e caktimit të pagës minimale.

Abelard Tahiri nga PDK ka kërkuar largimin nga rendi i ditës ligji për pagën minimale.

Shpërndaje