Ad image

Kancelari Scholz takoi ushtarët gjermanë të dislokuar në Kosovë

Kosova News
Kosova News 20:28 -10/06/2022

Komandanti i KFOR-it, gjeneralmajor Ferenc Kajari, priti kancelarin Federal të Republikës Federale të Gjermanisë, Olaf Scholz, gjatë vizitës së tij në Kosovë.

Gjenerali Kajari shfrytëzoi rastin të falënderojë kancelarin Scjolez për kontributin e vendit të tij në misionin e KFOR-it të udhëhequr nga NATO, duke theksuar profesionalizmin dhe përkushtimin e lartë të ushtarëve gjermanë në përmbushjen e mandatit të tyre në KFOR.

Kancelari Scholz takoi edhe ushtarët gjermanë të dislokuar në Kosovë.

Shpërndaje