Ad image

Publikohen emrat që Bordi do t’i intervistojë për Drejtor të RTK-së

Alban Begolli
Alban Begolli 12:58 -11/06/2022

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës (RTK) do të intervistojë nëntë kandidatë për postin e Drejtorit të Përgjithshëm të këtij mediumi.

Në takimin për përpilimin e listës së kandidatëve të paraqitur në konkursin publik për këtë vend të lirë të punës ata kanë shqyrtuar aplikacionet e kandidatëve.

Siç thuhet në njoftim, kandidatët të cilët i kanë plotësuar kushtet dhe kriteret e përcaktuara me konkurs dhe që do të ftohen për intervistë janë:

1.     Adriana Kutllovci

2.     Arbëreshë Arifi-Teli

3.     Arta Bajrami

4.     Bekim Hasani

5.     Bekim Shehu

6.     Naser Thaci

7.     Shkumbin Ahmetxhekaj

8.     Valentina Saracini

9.     Ylli Kaloshi

Shpërndaje