Ad image

MAGAZINA

MAGAZINA

Qeveria ndan 7 milionë euro për shtesat në sektorin publik dhe për studentë

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e 110-të, ka miratuar kërkesën e Ministrisë së Financave për ndarjen e mjeteve prej 7

21:47 -29/11/2022