Ushtrimet serbe në kufi, kryeministri Kurti: Serbia paraqet kërcenim për Kosovën

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti duke komentuar ushtrimet e ushtrisë serbe, ka thënë se vendi ku do të behën këto ushtrime me dron luftarak kamikaz është vetëm 30 kilometra larg Kosovës dhe vetën 3 kilometra larg kufirit më Malin e Zi. “Kjo është edhe një dëshmi se Serbia është instanca, faktori, aktori kryesor i përpjekjeve … Continue reading Ushtrimet serbe në kufi, kryeministri Kurti: Serbia paraqet kërcenim për Kosovën