Ad image

Bie Instagrami, përdoruesit nuk mund të kyçen në llogaritë e tyre

Kosova News
Kosova News 16:20 -30/05/2022

Përdorues të shumtë kanë hyrë ne Twitter për të konfirmuar se Instagrami i tyre nuk po funksionon.

Disa përdorues nuk kanë arritur as të identifikohen në këtë rrjet social.

DoënDetector ka konfirmuar se raporte të shutma për shërbimin që nuk po funksion kanë ardhur që nga orët e hershme të mëngjesit.

Raportimet kanë ardhur nga vende si Delhi, Jaipur, Lucknoë, Mumbai, Bengaluru dhe shumë të tjera.

Deri më tani, nuk ka një deklaratë zyrtare nga Instagrami për këtë problem.

Një ndërprerje e tillë ka ndodhur edhe muajin e kaluar, përkatësisht 19 prill ku për shumë përdorues nuk funksiononte./21Media

Shpërndaje