Ad image

Samedin Mehmeti takohet më shefin e Policisë së Gabonit

Kosova News
Kosova News 20:45 -14/06/2022

Në kuadër të panairit “Eurosatory 2022”, drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti, është takuar me shefin e Policisë së Gabonit, Serge Ngoma, me të cilin ka diskutuar mbi avancimin e bashkëpunimit ndërmjet dy organizatave policore dhe shkëmbimin e informacioneve në interes të sigurisë së përgjithshme.

Të dy palët u pajtuan për avancim të bashkëpunimit në sfera të ndryshme, në shkëmbimin e eksperiencave dhe ofrimin e trajnimeve të ndërsjella.

“Eurosatory 2022” i cili mbahet nga 13-17 qershor në Paris, është panairi më i madh botëror i forcave tokësore dhe ajrore në fushën e mbrojtjes e sigurisë./kp/

Shpërndaje