Ad image

Mehaj takon shefin e shtabit të FA të Shqipërisë, gjeneralmajor Bajram Begaj

Bekim Morina
Bekim Morina 17:48 -01/06/2022

Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj është takuar me shefin e Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë, gjeneralmajor Bajram Begaj.

Në takim u diskutua mbi përgatitjet për ushtrimin më të madh fushor që do të mbahet në vendin tonë “Defender Europe 23”, për pajisjet e nevojshme dhe organizimin në përgjithësi, shkruan Mehaj në Facebook.

Gjithashtu, u diskutua për realizimin e trajnimeve dhe ushtrimeve të përbashkëta, si dhe mundësinë e bashkëpunimit të gardave të Shqipërisë, Norvegjisë dhe Kosovës.

TAGGED: ,
Shpërndaje