Ad image

Kusari-Lila: Protesta e veteranëve të UÇK-së, pasojë e pakënaqësive ndër vite

Alban Begolli
Alban Begolli 12:10 -06/06/2022

Shefja e grupit parlamentar e Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila, ka deklaruar se protesta e sotme e veteranëve të UÇK-së para Kuvendit, po bëhet për shkak të pakënaqësive ndër vite, transmeton KosovaNews.

Pas mbledhjes së Kryesisë, ajo deklaroi se është e drejtë e tyre të protestojnë

Ajo po ashtu tha se veteranët që kanë luftuar nuk e dëmtojnë vendin e vet e as ndërtesën e Kuvendit.

“E drejta për të protestuar është e drejt demokratike dhe legjitime. Pakënaqësitë ndër vite po e gjejnë hapësirën tash për t’u shfaqur përkundër gjithë angazhimit të Qeverisë. Secili veteran që ka luftuar dhe përpiqet për vendin e vet nuk e dëmton vendin e as ndërtesën e Kuvendit, e as t’I shkaktoj dëm dikujt tjetër. Ne jemi njerëz dhe me dialog do të arrijmë të zgjidhja. E kemi një deformimet në listat e veteranëve e cila është konsideruar që duhet të trajtohet me seriozitet dhe gjithë veteranët e meritojnë trajtimin shumë më dinjitoz se që e kanë pasur deri më tani”, tha Kusari-Lila/KosovaNews/

TAGGED:
Shpërndaje