Ad image

Gjendet një mortajë dore në Skenderaj

Kosova News
Kosova News 12:48 -12/06/2022

Një person në fshatin Radishevë të Skenderajt ka gjetur një mjetë të dyshuar të llojit mortajë e dorës e zbrazët pa predhë.

Njësiti i FSK-së për çminim ka dalë në vendin e ngjarjes dhe ka bërë tërheqjen e mjetit.

Nuk raportohet për ndonjë incident.

Shpërndaje