Ad image

​Arrestohet një zyrtar i Komunës së Fushë-Kosovës

Kosova News
Kosova News 17:48 -13/06/2022

Policia e Kosovës ka arrestuar sot personin me iniciale I. K., nën dyshimet se ka kryer veprën penale mashtrim, duke keqpërdorur detyrën si zyrtar i Komunës së Fushë-Kosovës.

Në njoftim thuhet se i pandehuri ka marrë mijëra euro për rregullimin e dokumenteve dhe aplikimin për subvencione, e që në fakt nuk ka rregulluar dokumente e as që ka aplikuar për subvencione, duke iu shkaktuar dëm të konsiderueshëm material ankuesve.

I dyshuari është intervistuar në prezencë të avokatit mbrojtës dhe me aktvendim të Prokurorit të Shtetit i njëjti dërgohet në mbajtje për 48 orë./kp/

Shpërndaje