Ad image

Zjarr i madh në Tetovë,mbi 80 ushtarë në terren për shuarjen e zjarrit

Jeton Sopa
Jeton Sopa 15:50 -30/05/2022

Qendra për Menaxhimin e Krizave ka njoftuar se 80 ushtarë nga kazerma e Tetovës janë angahzuar për shuarjen e zjarrit.

“Në orën 12 në vendngjarje ka mbërritur ushtria me një Hammer me 13 ushtarë, ndërsa në terren janë edhe 80 ushtarë nga kazerma e Tetovës me pajisje dhe makian për shuarjen e zjarrit”, thonë nga QMK.

Nga QMK poashtu apelojnë që dritaret dhe dyert e shtëpive të mbahen të mbyllura.

Shpërndaje