Ad image

Protestë për naftën, ngrihen fermerët e Shkodrës

Kosova News
Kosova News 13:55 -15/06/2022

Dhjetëra fermerë të bashkisë së Vau– Dejesit, kanë protestuar këtë sot kundër rritjes së çmimit të naftës dhe mos kompensimit nga ana e qeverisë shqiptare.

Ata pretendojnë se janë se janë shpallur fitues për subvencionin, por me pas nuk kanë arritur që ta përfitojnë atë.

Në këto zona, fermerëve po u mungon edhe krahu i punës pasi të rinjtë janë larguar.

Per disa minuta, fermerët bllokuan qarkullimin në aksin rrugor Shkodër– Lezhë teksa paralajmërojnë se protestat do të vijojnë gjatë ditëve në vazhdim./tch

Shpërndaje