Ad image

“Presidentja as nuk lëshon e as nuk merr pasaporta diplomatike”

Alban Begolli
Alban Begolli 10:24 -09/06/2022

Presidentja as nuk lëshon e as nuk merr pasaporta diplomatike, ka thënë, këshilltari për media i presidentes Vjosa Osmani, Bekim Kupina, transmeton KosovaNews.

Për qindra pasaporta për të cilat tha se u raportua në media, Kupina tha se duhet të pyetet Qeveria paraprake, ngase sipas tij, lëshuar janë lëshuar gjatë qeverisjes së tyre.

Këtë sqarim, këshilltari i presidentes Osmani e bëri, pasi që disenjatori Valdrin Sahiti e pranoi se posedon pasaportë diplomatike.

Ndryshe, me pasaportë diplomatike, kanëë të drejtë të pajisen politikanët, diplomatët e shtetit dhe familjarët e tyre./KosovaNews/

Shpërndaje