Ad image

Ministri Murati  sot raporton në Komisionin Parlamentar

Kosova News
Kosova News 08:33 -07/06/2022

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati gjatë dies së sotme do të raportojë në Komisionin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale të Kuvendit të Kosovës.

Raportimi i Muratit ka të bëjë me masat e veçanta dhe aktivitetet e ministrisë në fushën e mirëqenies sociale.

Ky raportim, si, siç është njoftuar pritet të nis nga ora 10:00.

Shpërndaje