Ad image

Ministri Krasniqi viziton Rexhep Selimin në Hagë: Pozitiv, inspirues dhe i qëndrueshëm

Kosova News
Kosova News 17:38 -14/06/2022

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal të Republikës së Kosovës, Elbert Krasniqi, ka vizituar ish-deputetin e Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimin, i cili po mbahet në paraburgim në Hagë.

Krasniqi e përshkroi Selimin me fjalët: pozitiv, inspirues dhe të qëndrueshëm.

Ai tha se Selimi do të mbetet çdoherë 10-shi i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

“Pozitiv, inspirues dhe i qëndrueshëm!

Gjithmonë 10-shi i UÇK-se”, shkroi ai, në faqen e tij në Facebook.

Shpërndaje