Ad image

Kurti takohet me ambasadorin Abbott

Bekim Morina
Bekim Morina 19:31 -30/05/2022

Kryeministri Albin Kurti priti sot në takim ambasadorin e Britanisë së Madhe në Prishtinë, Nicholas Abbott, me të cilin bisedoi mbi marrëdhëniet e mira bilaterale ndërmjet dy vendeve dhe thellimin e bashkëpunimit në fushën e ekonomisë, kulturës dhe sundimit të rendit e ligjit.

Kryeministri Albin Kurti priti sot në takim ambasadorin e Britanisë së Madhe në Prishtinë Nicholas Abbott, me të cilin bisedoi mbi marrëdhëniet e mira bilaterale ndërmjet dy vendeve dhe thellimin e bashkëpunimit në fushën e ekonomisë, kulturës dhe sundimit të rendit e ligjit.

Duke biseduar për çështje të sigurisë, u theksuan sfidat që vijnë nga agresioni rus në Ukrainë dhe lufta e zgjatur shkatërrimtare.

Duke shprehur mirënjohjen e Qeverisë së Kosovës për ndihmën dhe përkrahjen që Britania e Madhe ia ka dhënë vendit tonë, kryeministri Kurti ritheksoi përkushtimin për thellim të mëtejmë të partneritetit dhe aleancës së ndërsjellë.

Shpërndaje