Ad image

Komisioni për Punë të Jashtme takohet me ambasadoren kroate, flasin për anëtarësimin e Kosovës në KE

Kosova News
Kosova News 11:21 -07/06/2022

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë ka pritur në takim ambasadoren e Kroacisë në Kosovë, Danijela Barisiq, transmeton KosovaNews.

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë ka pritur në takim ambasadoren e Kroacisë në Kosovë, Danijela Barisiq.

Deputetët pritet të diskutojnë me ambasadoren për marrëdhëniet bilaterale mes dy vendeve dhe ndikimin e situatës në Ukrainë.

Po ashtu, temë diskutimi pritet të jetë edhe përkrahja për anëtarësim të Kosovës në Këshill të Evropës dhe meknazima të tjerë ndërkombëtar./KosovaNews/

Shpërndaje