Ad image

​Dështon mbledhja e Komisionit për të drejtat dhe interesat e komuniteteve

Kosova News
Kosova News 15:15 -30/05/2022

Të hënën dështoi të mbahet mbledhja e Komisionit për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim, pasi nuk kaloi rendi i ditës.

Në sallë ishin 16 deputetë.

Tetë deputetë nga pakicat votuan kundër rendit të ditës, ku pikë e diskutimit ishte shqyrtimi i Ligjit për Këshillin Prokurorial të Kosovës si dhe shqyrtimi i Projektligjit për markat tregtare, me raport amendamente të Komisionit funksional për Ekonomi, Industri dhe Ndërmarrësi.

Në punët e Kuvendit, Kryesia sot do të mbajë mbledhjen e radhës. Pos shqyrtimit të pikave nga seancat e kaluara, pritet të caktohet edhe data e seancës së re plenare./ksp

Shpërndaje