Ad image

Dështon mbledhja e komisionit për të drejtat dhe interesat e komuniteteve dhe kthim

Jeton Sopa
Jeton Sopa 11:01 -30/05/2022

Mbledhja e Komisionit për të drejtat dhe interesat e komuniteteve dhe kthim ka dështuar të mbahet  pasi që nuk kaloi rendi i ditës.Në sallë ishin 16 deputetë. Tetë deputetë nga pakicat votuan kundër rendit të ditës ku pikë e diskutimit ishte shqyrtimi i Ligjit për Këshillin Prokurorial të Kosovës si dhe Shqyrtimi i Projektligjit  për markat tregtare, me raport amendamente të Komisionit funksional për Ekonomi, Industri dhe Ndërmarrësi .

Shpërndaje