Ad image

Ramush Haradinaj pritet të rizgjidhet kryetar i AAK-së pa kundërkandidat

Bekim Morina
Bekim Morina 09:40 -05/06/2022

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, pas përmbylljes së procesit të brendshëm zgjedhor nëpër nëndegë, degë, Aleancë të Gruas dhe Rinisë, do të mbajë kuvendin zgjedhor. Ramush Haradinaj pritet të rizgjidhet kryetar, pasi nuk ka kundërkandidat.

Në Kuvend do të zgjidhen kryetari dhe këshilli i përgjithshëm i AAK-së.

Kuvendi nis në ora 10:00.

Shpërndaje