Kryeministri Kurti: Marrëveshja e 2013-s shkel Kushtetutën e po shkelet nga Serbia

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se Serbia po insiston në marrëveshjet e viteve 2013 dhe 2015 që ishin shpallur antikushtetuese në pikat për Asociacionin e komunave me shumicë serbe. Kurti ka theksuar se pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese se kompetencat e Asociacionit nga të dyja marrëveshjet shkelnin parimet e Kushtetutës, karakterin multietnik dhe cenonin rendin … Continue reading Kryeministri Kurti: Marrëveshja e 2013-s shkel Kushtetutën e po shkelet nga Serbia