Kryeministri Kurti: Kosova udhëheq në Ballkanin Perëndimor për rritje ekonomike dhe sundim të ligjit

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka deklaruar se Kosova udhëheq në mesin e vendeve të Ballkanit Perëndimor për kah zhvillimi ekonomik dhe sundimi i ligjit, duke theksuar se në vitet e fundit është forcuar në shumë rrafshe. Kurti ka deklaruar të martën në Samitin “Shtetet e Ballkanit 2024” se Kosova është pozicionuar në rritje për … Continue reading Kryeministri Kurti: Kosova udhëheq në Ballkanin Perëndimor për rritje ekonomike dhe sundim të ligjit