Fillon seanca, kryeministri Kurti për buxhetin e vitit 2024: Do ta forcojmë mbrojtjen e vendit dhe do të rrisim sigurinë e qytetarëve

Në Kuvendin e Kosovës ka filluar seanca plenare, e cila në rend dite ka shqyrtimin e parë të Projektligjit mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Kosovës për vitin 2024. Me projektbuxhetin për vitin 2024 forcojmë mbrojtjen e Republikës, e rrisim sigurinë e qytetarëve dhe e mundësojmë zhvillimin e vendit, ka thënë kryeministri Albin Kurti në … Continue reading Fillon seanca, kryeministri Kurti për buxhetin e vitit 2024: Do ta forcojmë mbrojtjen e vendit dhe do të rrisim sigurinë e qytetarëve