Ad image

Rritet çmimi i naftës në tregun vendor

Kosova News
Kosova News 15:33 -25/01/2023

Çmimet e derivateve të naftës kanë pësuar një rritje të dukshme ditët e fundit, raporton KosovaNews.

Derisa javën e kaluar një litër naftë ka kushtuar 1.50 euro, sot çmimi ka shkuar në 1.55 euro.

Ky është çmimi në shumicën e pompave në vend, por ka që e shesin edhe me çmim më të lirë.

Kjo ngritje e çmimeve është bërë pasi që edhe në bursë është vërejtur një lëvizje ditët e fundit.

Sikurse në Kosovë sot edhe në Shqipëri vërehet një ngitje e çmimeve të naftës, benzinës dhe gazit.

Shpërndaje