Ad image

Qeveria miraton propozim-vendimin për Programin “Financat publike të Kosovës dhe rritja ekonomike”

Kosova News
Kosova News 19:29 -07/06/2022

Qeveria e Kosovës sot në mbledhjen elektronike ka shqyrtuar dhe miratuar propozim-vendimin mbi Programin “Financat publike të Kosovës dhe rritja ekonomike”.

Kabineti qeveritar miratoi vendimin për rekomandimin e presidentes Vjosa Osmani për autorizimin e ministrit të Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati për nënshkrimin e marrëveshjes së kredisë ndërmjet Kosovës, e përfaqësuar nga Ministria e Financave dhe Fondit OPEC për Zhvillim Ndërkombëtar për Programin “Financat Publike të Kosovës dhe Rritja Ekonomike, thuhet në komunikatën për media./kp/

Shpërndaje