Ad image

Pas kërkesave të disa Komunave, AKP tërheq nga shitja 18 asete

Kosova News
Kosova News 12:39 -07/06/2022

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) ka njoftuar se ka tërhequr nga shitja (SHAL) 55 asete, duke respektuar kërkesat e disa Komunave mbi shpalljen e zonave të interesit publik dhe inicimin e proceseve të shpronësimit.

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) ka njoftuar se ka tërhequr nga shitja (SHAL) 55 asete, duke respektuar kërkesat e disa Komunave mbi shpalljen e zonave të interesit publik dhe inicimin e proceseve të shpronësimit, thuhet në një komunikatë për media lëshuar nga AKP.

Njësitë të cilat tërhiqen nga shitja (SHAL) 55 janë si më poshtë.

Njësia nr.04: Tefik Çanga Toka në Busi (Lot B), në Prishtinë

Njësia nr.05: Tefik Çanga Toka në Busi (Lot C) , në Prishtinë

Njësia nr.06: Tefik Çanga Toka në Busi (Lot D) , në Prishtinë

Njësia nr.07: Tefik Çanga Toka në Busi (Lot E) , në Prishtinë

Njësia nr.08: Tefik Çanga Toka në Busi (Lot F) , në Prishtinë

Njësia nr.09: Tefik Çanga Toka në Busi (Lot G) , në Prishtinë

Njësia nr.13: Univerzal Lokali 13 dhe parcela në Leposaviq

Njësia nr.15: Univerzal Lokali dhe toka ndërtimore në Dren, Leposaviq.

Njësia nr.17: NSH Trepca Hoteleria Lokali i përkohshëm në Mitrovicë e Veriut.

Njësia nr.19: Stacioni i Veterinës në Soqanicë, Leposaviq.

Njësia nr.30: Rilindja Toka Prishtinë

Njësia nr.32: Centrotekstil Lokali Prishtinë

Njësia nr.33: Monting Energetika Lokali Prishtinë

Njesia nr.34: Marketing Export Lokali Lipjan

Njësia nr.37: Bankkos Podujevë

Njësia nr.40: Gërmia Shitorja nr.137, Mitrovicë e Veriut

Njësia nr.50: NSh “Sharrprodhimi” – Shitorja në fshatin Bresanë, Dragash

Njësia nr.34: Marketing Export Lokali Lipjan, tërhiqet për shkak të masës së përkohshme nga Gjykata.

Këto asete ishin paraparë për t’u shitur përmes tenderit publik, shitjes së aseteve përmes likuidimit (SHAL) 55, që do të mbahet me 15 Qershor 2022,

Dita për dorëzimin e ofertave për asetet e (SHAL) 55 është 15 qershor 2022, nga ora 10:00 deri në orën 12:00, kurse hapja e ofertave do të bëhet po të njëjtën ditë duke filluar nga ora 12:30. /Kosovanews/

TAGGED: ,
Shpërndaje