Ad image

Moska mohon të ketë goditur Kievin me raketa

Alban Begolli
Alban Begolli 14:52 -24/11/2022

Ministria ruse e Mbrojtjes ka thënë se nuk ka goditur asnjë objektiv brenda Kievit dje, duke shtuar se ka goditur vetëm objektet energjetike që lidhen me “sistemin e komandës dhe kontrollit ushtarak të Ukrainës”.

Zëdhënësi i Ministrisë ruse të Mbrojtjes, Igor Konashenkov tha se Forcat e Armatosura ruse kishin “lançuar një sulm masiv me armë me precizion të lartë me rreze të gjatë ajrore, detare dhe tokësore kundër sistemit të komandës dhe kontrollit ushtarak të Ukrainës dhe objekteve të lidhura me energjinë”.

“Dëshiroj të theksoj se asnjë goditje e vetme nuk është bërë në objektiva brenda qytetit të Kievit”, tha ai.

Ukraina ka thënë se Rusia lëshoi 70 raketa dje, duke synuar infrastrukturën kritike dhe zonat civile.

Shpërndaje