Ad image

​Erdogan kandidon për president

Kosova News
Kosova News 19:14 -09/06/2022

Presidenti i Turqisë Recep Tayyip Erdogan ka dorëzuar sot kandidaturën e tij për zgjedhjet e ardhshme presidenciale.

“Unë jam kandidat i Aleancës Popullore, zgjedhjet do të jenë qershorin e ardhshëm”, tha Erdogan.

Zgjedhjet e ardhshme të përgjithshme në Turqi, si ato presidenciale dhe parlamentare do të mbahen në qershor 2023

Shpërndaje