Asambleja e NATO-s voton pro avanicimit të statusit të Kosovës

Asambleja Parlamentare e NATO-s, ka votuar pro avancimit të statusit të Kosovës në këtë organizatë. Nga votimi vetëm një votë ishte kundër dhe 14 abstenime. Kosova deri tash ka qenë anëtare vëzhguese, ndërkaq nga votimi i sotëm do të jetë anëtare e asocuar. Asambleja Parlamentare e NATO-s, ku Kosova ka avancuar statusin e saj, është … Continue reading Asambleja e NATO-s voton pro avanicimit të statusit të Kosovës